3+5

Sain ensimmäiset kuukautiset hieman ennen lokakuun puoliväliä ja ne olivat ensimmäiset tyhjennyksen jälkeen. Kuukautiset olivat muuten normaalit, mutta kestivät kahdeksan päivää kun normaalisti ne kestävät vain neljä tai viisi. Kuukautisten pitäisi alkaa uudestaan kahden päivän päästä, mutta malttamattomana tein testin jo tänään. Haalea plussa siellä näkyi!! Eli nyt laskurin mukaan elellään viikkoja 3+5. Edellisellä kerralla taisin tehdä testin kun viikkoja oli 4+0.

Pitää koittaa ottaa rauhallisesti eikä jännittää liikaa, mutta tietysti sitä nyt pelottaa hieman edelliskertaa enemmän. Ihan toiveikkaana olen kuitenkin, sillä viime kerralla lääkäri ja hoitaja sanoivat, että meille tuskin uudestaan tulee riskikaksosia. Kuulemma voisimme voittaa lotossa suuremmalla todennäköisyydellä. :) Tietysti keskenmenon riski on aina olemassa vaikka siellä yksi vauva olisikin kyydissä.

Onneksi tämä loppu vuosi sekä ensi kevät tulevat olemaan kiireisiä niin töiden kuin opinnäytetyön vuoksi. Haimme mieheni kanssa myös koiranpennun neljä viikkoa sitten, sillä ajattelimme, että nyt olisi sopiva sauma ottaa koira ja ehdimme kouluttaa sen ennen seuraavaa raskautumista ja vauvan tuloa. Koirastakin hieman lisää myöhemmin, mutta oikein herttainen ja hyväkäytöksinen herrasmies hän on.

Mammamafia

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

1 kommentti:

  1. Toivon kaikkea ihanaa ja hyvää uuteen odotukseen ja jatkan lukijana eteenpäin! -Wilma

    VastaaPoista