Uuden alku

Erittäin huonolaatuinen puhelinkuva, mutta kuvan idea on tärkein!

Jännittää. Jännittää niin pirusti. Ai mikä jännittää? No kaikki!

Tuossa siis päällimmäiset fiilikset nyt muutaman päivän ajalta. Ensimmäisen positiivisen testin tein kolme päivää sitten keskiviikkona, samana päivänä kuin kuukautisten olisi pitänyt alkaa. Tein toisen positiivisen samana päivänä, sillä en uskonut ensimmäistä. Molemmat testit tein iltapäivällä ja niissä näkyi selkeä plussa. Tein kolmannen testin torstaina illalla ja kaksi viivaa näkyi jo 23 sekunnin jälkeen.

Mitään suurempia raskausoireita minulla ei ennen testien tekoa ollut. Rinnat olivat ehkä hieman normaalia aremmat ja avopuolison mielestä suuremmat. Tilasin netistä varalta alkuviikosta useamman testin ja ne tulivat juuri sopivasti oletettuna kuukautisten alkamispäivänä. Kuukautiskipuja, lähinnä vain tuttua mahan nippailua, oli ollut parina päivänä. Ajattelin tehdä testin lähinnä siksi, että en jää stressaamaan ja myöhästytä kuukautisia sen vuoksi. En koskaan kuvitellut saavani maailman parhaan uutisen juuri sinä päivänä!

Vielä ei ole mitään raskausoireita ilmaantunut pieniä hetkellisiä heikotuskohtauksia lukuun ottamatta. Tämän vuoksi jännittää, että onko siellä ketään kyydissä. Ajattelin vielä tehdä huomenna sunnuntai-iltana testin ja ehkä sen jälkeen uskallan jo soitella neuvolaan päin.

Ehdimme yhden kierron verran olla 'tulee jos on tullakseen' -asenteella ja sen jälkeen yhden kierron katsoimme ovulaatiot ja vietimme tarkoituksella silloin enemmän aikaa makuuhuoneen puolella. Vaikea vieläkin uskoa, että olisimme näin onnekkaita ja saisimme perheen aluilleen näin helposti!

Tervetuloa mukaan seuraamaan taivaltamme. Luvassa postauksia raskaudesta ja odotuksesta, mahdollisesti myös avopuolison silmin. Tarkoitus on avata odottajan arkea ja vinkata hyvistä paikoista etenkin Oulun alueella, sillä suurin osa tunnetuimmista tämän genren bloggaajista asuu Etelä-Suomessa.

Mammamafia

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti